Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Sep '09 - + 0 - 0 '2e ronde' Monopoly City Streets gestart!


Monopoly City StreetsDe website van Monopoly City Streets is weer online. Het heeft een nachtje geduurd, maar ondertussen is het gehele spel gereset. Vannacht, rond 12 uur Nederlandse tijd, vond dan ook de restart plaats. In deze '2e ronde' zijn er een aantal regels veranderd.


Op de weblog van Monopoly City Streets geven de makers van het spel meer informatie over de veranderingen. De belangrijkste veranderingen zijn:

> Een straat kan nog maar 1 keer per dag van eigenaar veranderen.
> Spelers kunnen vanaf level 3 zelf beslissen hoeveel geld ze bieden voor een straat.
> Je moet belasting betalen voor je straten.
> Je straat wordt niet meer beschermd als er een bod op gedaan is
> Cheaters zullen aangepakt worden.


Veranderingen


We zullen de veranderingen kort toelichten. Een straat kan nu nog maar 1 keer per dag van eigenaar veranderen, dit om doorverkopen aan andere accounts van dezelfde speler tegen te gaan. Zo kunnen spelers vanaf level 3 nu zelf beslissen hoeveel geld ze bieden voor een straat. Eerst stond hiervoor een maximum van 1.5 miljoen. Vanaf nu moet je ook belasting betalen voor je straten. Je eerste 5 straten zijn belastingvrij. Het tarief zal 3% per straat zijn. Bij 10 straten betaal je dus 15% belasting over de inkomsten van die dag. Er was in eerste instantie een fout in het spel geslopen, zodat je straat beschermd was zodra er een bod op gedaan werd. Deze fout is verholpen en dit zal in het vervolg niet meer zo zijn. Als laatste zullen cheaters hard aangepakt worden. Als er tussen 2 accounts onderling 'gecheat' wordt, wordt je, volgens de weblog, naar de gevangenis gestuurd zonder een 'free out of jail card'. Er is bewust gekozen om geen email beveiliging toe te passen, om het 'familiegevoel' van Monopoly in stand te houden. De hele familie moet het spel kunnen spelen op hetzelfde ip-adres.

Monopoly City Streets


Jeroen.com op Monopoly City Streets


Het oude account van Jeroen.com, jeroencom, is in de nieuwe versie te persoonlijk gevonden. Daarom zijn we nou terug te vinden onder een nieuwe naam. Om pestkaarten te voorkomen zullen we deze nog niet vrijgeven, maar enkele grote Eindhovense straten zijn al in ons bezit.. We houden je op de hoogte over de nieuwe ontwikkeling rondom Monopoly City Streets. Het spel is nog te spelen tot 31 januari 2010.


Zie ook de artikelen die eerder deze week al werden gepubliceerd:
> Reset Monopoly City Streets op 17 september
> Eerste ruzie binnen Google Monopoly City Streets
> Monopoly City Streets nu op snelheid
> Monopoly City Streets kraakt onder succes
> Monopoly City Streets; Heb je even?
> Google lanceert ontwerpwedstrijd Monopoly City Streets
> Monopoly in Google Maps? Monopoly City Streets
4 Googley reacties!:

Het werkt nog steeds niet, je kunt alleen maar minutenlang naar een zandlopen staren.

Remi van Beekum () - 18 September '09 - 11:33

Beste Remi,

Hier nergens last van. Het spel loopt soepel door, ook als ik doe alsof ik een nieuwe gebruiker ben heb ik alle kansen om straten te kopen. Misschien even je Cookies leeggooien? Blijf het proberen zou ik zeggen!

Groetjes,
Jordy

Jordy () - 18 September '09 - 12:23

Bij mij werkt alles, heb volgens mij al wel een cheater gespot: RROBEER. Heb t maar gemeld op http://reportcheaters.blogspot.com..
Wie weet helpt het

Patries - 18 September '09 - 16:58

wie kan me helpen met 1 paar dingen van monopoly city street
1.hoe kan je een nivo om hoog
2.hoe kan je geld krijgen

tom () - 24 Oktober '09 - 14:58


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->