Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

16 Sep '09 - + 0 - 0 Reset Monopoly City Streets op 17 september


Monopoly City StreetsDe kogel is definitief door de kerk; het spel is nu een week online, maar Monopoly City Streets kondigt nu op de eigen weblog aan dat het spel een restart krijgt. De reset van Monopoly City Streets vindt plaats op 17 september om 15.00 uur GMT, 16.00 uur Nederlandse tijd. Monopoly City Streets wordt 12 tot 24 uur van het web gehaald.


Het spel houdt de gemoederen ondertussen al een week bezig. Op 9 september kwam, door een samenwerking van Hasbro en Google, Monopoly City Streets online. De problemen volgde dezelfde dag nog. De servers konden de hoge bezoeksaantallen niet aan. Nu is er een week lang gewerkt en zijn alle problemen verholpen. Ondertussen heeft Monopoly City Streets via de weblog de mening van de gebruikers gevraagd. Deze feedback is meegenomen door de makers van het spel.

Monopoly City Streets


Monopoly City Streets heeft ook door deze feedback besloten om een reset en restart te geven aan de online Monopoly variant. Daarnaast heeft Monopoly City Streets aangegeven ook beter om te gaan met het 'cheaten'. Wat ze hier precies aan gaan doen zullen ze binnenkort publiceren op de weblog. Na de reset moet je jezelf opnieuw aanmelden op Monopoly City Streets en heb je tot 31 januari 2010 de tijd om de machtigste Monopoly City Streets speler ter wereld worden.

Zie ook de artikelen die eerder deze week al werden gepubliceerd:
> Eerste ruzie binnen Google Monopoly City Streets
> Monopoly City Streets nu op snelheid
> Monopoly City Streets kraakt onder succes
> Monopoly City Streets; Heb je even?
> Google lanceert ontwerpwedstrijd Monopoly City Streets
> Monopoly in Google Maps? Monopoly City Streets
Al 1 Googley reactie:

Nou, dat hadden ze ook wel even duidelijk mogen zeggen. Ik probeer al twee dagen in te loggen hehe. Maar even opnieuw aanmelden dan. Ik vind het wel een leuk bedacht spel, maar het loopt erg langzaam inderdaad. Hopelijk is dat nu beter.

Tobias Verhoog () (link) - 19 September '09 - 11:36


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->