Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

16 Sep '09 - + 0 - 0 Nieuw: Google Fast Flip


FastFlipGoogle introduceert in Labs de nieuwe service Google Fast Flip; door dagbladen bladeren alsof ze voor je liggen. De nieuwe service biedt gebruikers de mogelijkheid om snel en makkelijk een blik te werpen in verschillende dagbladen.


Google Fast Flip


De nieuwe dienst van Google maakt het digitaal krant lezen voor iedereen toegankelijk. Het is makkelijk,overzichtelijk en snel. De pagina’s laden in no time. Het zou voor de uitgevers van kranten ook omzet verhogend moeten werken. Lezers kunnen binnen Google Fast Flip artikelen bekijken en grotendeels lezen, willen ze het hele verhaal lezen dan kunnen ze doorklikken naar de site van de krant. Of dagbladen hier echt een omzet verhoging uit gaan halen moet nog blijken aangezien gebruikers redelijk veel kunnen lezen. Je kunt vaak de grote lijnen van een artikel al binnen Google FasFlip lezen wat het niet noodzakelijk maakt om door te klikken naar de pagina van de krant.

Google FastFlip


Screenshots Fast Flip


In Google Fast Flip zijn screenshots te zien van verschillende dagbladen. Als gebruiker kun je door al deze screenshots heen bladeren. Door op een pagina te klikken kun je hem Full Screen bekijken. De screenshots worden gesorteerd op recentheid, populariteit, headlines en onderwerp.

> Google Fast Flip
4 Googley reacties!:

nootzakelijk is met een d

henk de lint () - 16 September '09 - 13:24

@ Henk : je was me net voor… ;) Is aangepast.

Sanne () - 16 September '09 - 13:43

Ik zie geen noot…

Eduard () - 16 September '09 - 13:57

Ach, we hebben toch net de qualiteitskranten aan de belgen verkocht.

Ivan - 17 September '09 - 12:10


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->