Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Sep '09 - + 0 - 0 Eerste ruzie binnen Google Monopoly City Streets


google De eerste berichten over valsspelers in Google Monopoly City Streets verschijnen op het Internet. Het is mogelijk om binnen de online game Monopoly City Streets van Google vals te spelen. Een Nederlandse jongen maakte via Twitter bekend dat zijn account gehacked is en zijn straten verkocht worden.


Inloggen op account


De jongen schrijft op een weblog dat hij niet meer kan inloggen op zijn account, maar wel kan zien dat zijn staten verkocht worden aan 1 en dezelfde persoon die ze vervolgens weer doorverkoopt aan 1 gebruiker. Hij roept andere gebruikers op om al hun pestkaarten op de valspeler uit te spelen.

Reactie Google


Op de officiŽle Blog van Google Monopoly City Streets reageren de makers op de geruchten dat er wordt vals gespeeld. Ze zijn erg blij met de feedback die ze krijgen van haar gebruikers en geven aan na de reset extra voorzorg maatregelen te nemen om valsspelen tegen te gaan.

MonopolyZelf valsspelen?


Je kunt meerdere accounts aanmaken vanaf een computer, waardoor je dus meerdere keren 3,000,000 dollar ontvangt. Je kunt dan straten kopen en goedkoper aan een van je andere accounts verkopen.. Deze truck zal waarschijnlijk niet meer mogelijk zijn na de reset die aangekondigd is.

Lees ook:


Monopoly City Streets nu op snelheid
Monopoly City Streets kraakt onder succes
Google lanceert ontwerpwedstrijd Monopoly city streets
Monopoly in Google Maps? Monopoly City Streets!
Monopoly City Streets; Heb je even?
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->