Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Sep '09 - + 0 - 0 Monopoly City Streets kraakt onder succes


Monopoly De gisteren door Google gelanceerde online game Monopoly City Streets kraakt nu al onder haar succes. Met 1,7 miljoen bezoekers op de eerste dag werden de makers overrompeld. Op de dag dat het spel voor het eerst gespeeld kon worden crashte de servers.


Servers Falen


Er was een hoop Traffic verwacht op de dag van de lancering. Er is zelfs een maand gewerkt aan het optimaliseren van het spel om zo veel mogelijk gebruikers toegang te kunnen geven. Maar de bezoekers aantallen die gisteren gehaald zijn, daar was niet op gerekend.

loading


Monopoly City Streets Blog


Via de Blog werden gebruikers en andere nieuwsgierige op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen zo werd er gister het volgende bericht geplaatst:

The biggest land grab of 2009...
We ANTICIPATED an opening rush when we launched the Monopoly City Streets online game, but the first few hours have surpassed even our greatest EXPECTATIONS.

We are in the process of increasing our firepower and expect to be running more smoothly within the next several hours.

Thanks for your patience as we work as fast as we can to resolve this and get everyone playing and trading on Monopoly City Streets.
Posted by Mr. Monopoly at 8:14 amMonopoly City Streets


Het populaire bordspel wat nu dus omgetoverd is tot een online game dat zich afspeelt binnen Google Maps. Monopoly City Streets zal te spelen zijn tot 30 januari 2010. Als deelnemer kun je elke straat op aarde kopen en er gebouwen plaatsen. Je start met een startkapitaal van 3 miljoen dollar. Het is net als bij het bordspel de bedoeling dat je zelf zo snel mogelijk rijk wordt en je tegen spelers failliet laat gaan. Volgens de statistieken waren er 1.7 miljoen unieke bezoekers.
Al 1 Googley reactie:

Waar zie je dat het te spelen is t/m 30 januari 2010? En wat gebeurt er daarna dan? Wordt het een betaald spel?

Rolandow () (link) - 16 September '09 - 10:54


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->