Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Sep '09 - + 0 - 0 Google lanceert ontwerpwedstrijd Monopoly city streets


City streets Vandaag 9 september wordt Monopoly City Streets gelanceerd. Vanaf vandaag is de hele wereld te koop en kan iedere wereld burger eigenaar worden van bestaande straten. Ook is er de mogelijkheid om online steden te bouwen. Google roept de hulp in van haar gebruikers om gebouwen te ontwerpen die in het spel gebruikt kunnen worden.


Als je een mooi gebouw ontwerpt maak je kans om opgenomen te worden in het online spel. Het gebouw zal dan jou naam dragen. Als je de eerste prijs wint win je een licentie voor het programma Google SketchUp Pro 7. Ook de tweede en derde prijswinnaars zullen hun gebouw terugvinden in het nieuwe online spel.

City streetsWat moet je doen?


Je download Google Sketch-up, dit kun je gratis downloaden. In dit programma ontwerp je het gebouw. Mocht je het lastig vinden dan zijn er genoeg tutorials te vinden die je kunnen helpen. Als je tevreden bent over je ontwerp kun je het uploaden in Google 3D Warehouse. 48 uur nadat je het ingezonden hebt zal hij verschijnen in de lijst met ingezonden gebouwen.

Wil je meedoen dan moet je het gebouw voor 27 September 2009 ingezonden hebben.
Al 1 Googley reactie:

Bring it on! It’s the Orange that makes us feel good…

Ingmar van den Berg () - 09 September '09 - 18:29


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->