Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Sep '09 - + 0 - 0 Monopoly in Google Maps? Monopoly City Streets!


Monopoly City StreetsWie kent het niet, Monopoly! Maar wie gaat er tegenwoordig nog met de familie aan de keukentafel zitten om een spelletje te spelen? Niet veel mensen. Daarvoor gaat Google iets nieuws introduceren; Monopoly spelen in Google Maps met Monopoly City Streets


Monopoly City Streets gaat zich afspelen op de kaarten van Google Earth en Google Maps. De regels van het traditionele Monopoly blijven veelal hetzelfde. Men start met een budget van 3 miljoen 'virtuele' dollars. Zoals bij het bordspel is de ene straat duurder dan de andere. Elke straat kan door één iemand gekocht worden en er kan ook weer op gebouwd worden. Geen ouderwetse huizen en hotels, maar bijvoorbeeld een voetbalstadion. Natuurlijk blijft het ultieme doel van monopoly hetzelfde. Zelf rijk worden en de andere failliet laten gaan!

Monopoly City StreetsHet is niet het eerste spel wat ingepast wordt in Google Earth. 2 jaar geleden werd ook Flight Simulater ingepast in Google Earth. Hiervoor moet je wel iets meer moeite doen. Op de gewone site van Google Earth moet een geheime code worden ingevoerd en zo kwam je bij Flight Simulater uit. Voor Monopoly City Streets is een speciale website gemaakt.

Monopoly City Streets, vanaf 9 september!


Monopoly City Streets is vanaf 9 september gratis te spelen op deze site. Het spel is bedoelt ter promotie van het nieuwe spel 3D Monopoly City.
2 Googley reacties!:

Waar is die speciale website te vinden? Een geniaal idee overigens van google en Hasbro. Ik kijk echt uit naar woensdag zodat ik de rijkste dude kan worden door in Dubai te investeren en zo :P Zie het al helemaal zitten

Vulpen () (link) - 08 September '09 - 07:15

En…. ik ben eigenaar van het Vrijthof :) http://edward.de.leau.net/monopoly-city-..

Edward de Leau () (link) - 09 September '09 - 23:26


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->