Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Sep '09 - + 0 - 0 Google Zwitserland wordt 'vaag'


Google Street ViewGoogle heeft de autoriteiten in Zwitserland laten weten dat ze extra hun best zal gaan doen om personen en kentekens uit Zwitserland extra onherkenbaar te maken bij de dienst Google Street View. Dit is de reactie van Google op de kritiek van Hanspeter Thür, die vorige week liet weten dat het programma verboden moest worden in Google Zwitserland.


Google komt Zwitserland tegemoet


Hanspeter Thür, de Swiss Federal Data Protection and Information Commissioner, liet vorige week weten dat Google volgens hem te weinig doet aan het onherkenbaar maken van personen en kentekenplaten. Hij liet verder weten dat naar zijn mening Zwitserland niet meer te zien mag zijn op Google Street View. Google heeft nu laten weten dat ze alles in werk zullen stellen om niet alleen de gezichten, maar de volledige personen onherkenbaar te maken en ook kentekenplaten beter te vervagen.

Google Street ViewGoed genoeg?


Het is op dit moment nog onbekend of de Zwitserse privacy-commissaris hier mee akkoord zal gaan. Thür heeft nog geen reactie gegeven. Wordt vervolgd..
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->