Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Aug '09 - + 0 - 0 Google Voice als webapplicatie iPhone


Google Voice iPhone Google heeft aan de New York Times laten weten dat het bezig is met de ontwikkeling van Google Voice in de vorm van een webapplicatie. Hierdoor wordt het voor iPhone-gebruikers toch mogelijk de applicatie te gebruiken, nadat Apple eerder Google Voice als applicatie had geweigerd.


De webapplicatie zal dezelfde functies bezitten als de 'gewone' door Apple geweigerde applicatie. iPhone-gebruikers kunnen vervolgens de webapplicatie als pictogram op het welkomstscherm van de telefoon plaatsen.

Onderling gratis bellen en sms'sen


Google Voice is tot op heden alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en dan ook nog enkel op uitnodiging. Verder is het een gratis applicatie waarmee gebruikers één telefoonnummer kunnen gebruiken voor alle telefoons en nummers die zij in bezit hebben. Verder zet het programma voicemail berichten om in tekst.

Wellicht de populairste functie binnen Google Voice is het feit dat gebruikers onderling gratis kunnen bellen en sms'sen. Dit is ook de reden dat veel mobiele providers met name in de VS problemen hebben met het programma.

Google Lattitude


Het is nog niet duidelijk hoe Apple denkt over de nieuwe plannen van Google om Google Voice als webapplicatie aan te bieden. De kans lijkt aanwezig dat Apple de webapplicatie aanneemt, omdat het bedrijf eerder het programma Google Lattitude accepteerde na enkele modificaties.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->