Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Jul '09 - + 0 - 0 Verkeerscontroles op Google Maps


Verkeerscontroles op Google Maps Het Openbaar Ministerie (OM) in de vorm van het Bureau Verkeershandhaving heeft naar buiten gebracht dat zij de mobiele verkeerscontroles wil gaan publiceren op Google Maps. Het project zou op zeer korte termijn uitgerold moeten worden.


Eerder al kondigde het politiekorps Brabant Zuid-Oost aan te spelen met de gedachte om verkeerscontroles te publiceren op het populaire Google Maps. Het OM heeft dit idee vervolgens overgenomen en besloten het landelijk in te gaan voeren.

Radio


Er worden op dit moment al controles bekendgemaakt door politiekorpsen via statische lijsten die dan weer op de radio worden voorgelezen. Echter blijven veel controles onbekend, omdat het teveel tijd kost ze middels de gebruikelijke media te verspreiden. Binnen enkele maanden moeten dus alle controles te vinden zijn op Google Maps, aldus een woordvoerder van het OM.

Flitspalen


Het politiekorps Brabant Zuid-Oost wil nog een stapje verder gaan door ook de locaties te publiceren waar vaak flitspalen actief zijn en de trajecten waar veel controle-auto's rijden. Deze plekken en trajecten worden gemarkeerd met een rode lijn of een fotocamera-icoon op de kaart van Google Maps. Hierop kan vervolgens geklikt worden om meer details van een controle te zien.

Omgeving Eindhoven


Mocht u nog plannen hebben om naar de regio Brabant Zuid-Oost te komen, dan heeft u hier het overzicht van de flitspalen en trajectcontroles:


Snelheid- en roodlichtcontroles Politie Brabant Zuid-Oost weergeven op een grotere kaart
2 Googley reacties!:

Waarom zou OM dat toelaten.

mario () - 09 Juli '09 - 02:02

新人女優から人気女優、熟女まで幅広く扱っているカリビアンコム。そんな大手無修正動画サイトの入会前に確認しておきたいことから、お得な入会までご紹介します!無修正アダルト動画ならカリビアンコム、入会前に確認すべきことをご覧ください。カリビアンコム: http://www.encendiabiochar.com/

caribiancom () - 01 Mei '16 - 17:39


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->