Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Jun '09 - + 0 - 0 'Twitter zoekmachine door Google'


Google, Twitter zoekmachine Er verschijnen op het Internet hardnekkige geruchten die beweren dat Internetgigant Google bezig is met de ontwikkeling van een zoekmachine voor het populaire Twitter. De 'nieuwe' zoekmachine moet het mogelijk maken om 'real time' te zoeken.


De kennis voor dit type zoekmachine heeft Google al een tijdje in huis met haar eigen Blogsearch. Er is zelf een weblog dat beweert dat er intern bij Google druk wordt gesproken over een realtime search engine, er zou sprake zijn van een zoekmachine die “micro blogging and micro messaging” gaat archiveren en doorzoeken. Hiermee wordt Google de belangrijkste concurrent van Twitter, die deze dienst al langer aanbiedt voor haar mini-blogsites.

Google heeft nog geen reactie gegeven op de berichten, het zou echter wel voor de hand liggen dat Google actief bezig is met een zoekmachine die real time zoeken mogelijk maakt. Google reageert namelijk (bijna) altijd op succesvolle Internetformules.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->