Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

02 Jun '09 - + 0 - 0 De eerste referers uit Bing.com


Vandaag, bij het doorlopen van mijn statistieken, heb ik de eerste bezoeker via Bing.com binnen gekregen. Het was een bezoeker via Bing Image Search.


Het ging om een Amerikaan die op zoek was naar een afbeelding van "Maps"

http://www.bing.com/images/search?q=Maps&FORM=MFEIMG&publ=Yahoo&CREA=userid17433adbd1430fb60071bd8759302cc44f6by

Bing Image search is op zich wel erg heftig in die zin dat je continu kunt scrollen. dus zodra je een stukje naar beneden gaat laad hij meteen de nieuwe afbeeldingen en gaat zo ogenschijnlijk oneindig door. De resultaten liepen door tot "AFBEELDINGEN 986-1000". Kortom, je kon zonder klikken maar liefst 1000 resultaten bekijken.

De advertenties lijken nog niet bepaald gevuld. Wie zoekt naar "zoekmachine marketing" krijgt niet een advertentie te zien:

Gesponsorde websites

Jouw advertentie hier...

De zoekresultaten van Bing zijn nog steeds matig. Zo staat de VPRO nog steeds op nummer 2 op het trefwoord "zoekmachine" waar ik kort geleden ook nog over schreef. Ik ben van wat ik deze ochtend gezien heb nog niet warm geworden. De resultaten op het trefwoord "zoekmachines" zijn echter wel goed, daar staat Jeroen.com op nummer 1 ;)
Al 1 Googley reactie:

Bing, But It’s Not Google…;-) Scrollen door de afbeeldingen is wel handing maar ik hou het liever cool-iris in combinatie met google….

Wim - 03 Juni '09 - 02:29


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->