Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Apr '09 - + 0 - 0 Google Android vindt nieuwe partner in Samsung


Samsung Google Android Naast HTC heeft nu ook Samsung besloten om een mobiele telefoon met het besturingssysteem Google Android op de markt te brengen. De Samsung I7500, zoals de telefoon heet, zal aankomende zomer op de markt verschijnen.


Naast twee HTC modellen, de G1 en de G2, is de Samsung I7500 het derde Android-toestel sinds de introductie van het mobiele besturingssysteem in 2007. Google Android moet concurreren op de smartphone-markt met Symbian, Windows Mobile en de iPhone. Grote voordeel voor Android is dat het volledig open source is en dus interessant voor software-ontwikkelaars. De verwachting is dan ook dat Google Android alleen nog maar in populariteit zal toenemen naarmate er meer (gratis) programma's verschijnen.

Specificaties


De Samsung I7500 beschikt over een ingebouwde GPS-ontvanger waarmee onder andere alle features van Google Maps benut kunnen worden. Bovendien zal er op korter termijn ook zeker nog een "echt" navigatiepakket voor Google Android verschijnen, zodat je precies van punt naar punt geloodst kunt worden. Verder wordt de smartphone uitgerust met een 3,2" AMOLED scherm, een 5 megapixel camera en 8GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 40GB). Dit alles heeft Samsung in een toestel van slechts 11,9 mm dik kunnen stoppen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->