Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Apr '09 - + 0 - 0 'Google Android op meer apparaten'


Google Android Telecomaanbieder T-Mobile heeft aangegeven het aanbod aan communicatiemiddelen uitgerust met het besturingssysteem Google Android te willen uitbreiden. Op dit moment is alleen de T-Mobile G1 voorzien van Android.


De New York Times zou over documenten beschikken waaruit blijkt dat er plannen zijn voor een vaste huistelefoon met daarop Google Android als besturingssysteem. Ook een mini-laptop behoort tot de mogelijkheden, die begin 2010 gerealiseerd zouden moeten worden. T-mobile heeft de plannen inmiddels bevestigd tegenover de krant.

Huistelefoon


Multifunctioneel, dat zou de huistelefoon moeten worden. Een apparaat waarmee onder andere gemaild, gechat en gesurft kan worden. Ook andere huishoudelijke apparaten zouden met het Google Android uitgerust kunnen worden.

Deze "uitgelekte" plannen zijn zeker niet nieuw, want Google gaf bij de introductie van Android, eind 2007, al aan dat het besturingssysteem ook voor andere apparaten gebruikt zou kunnen worden, zoals navigatiesystemen en mini-laptops.

De markt voor mobiele besturingssystemen bestaat op dit moment voornamelijk uit Google, Windows, Nokia en Apple.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->