Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

31 Mrt '09 - + 0 - 0 Betrapt: Google StreetView 1 april grap


Google StreetView 1 april grap De eerste Google 1 april grap van 2009 is een feit. Diverse media kopten vandaag dat de eerste echtscheiding door Google StreetView een feit zou zijn.


Het verhaal ging dat een Britse vrouw de Range Rover van haar man bij het huis van een andere vrouw zag staan. Haar man zou volgens eigen zegge voor zaken in het buitenland zijn, maar de unieke glimmende velgen van zijn Range Rover hadden hem verraden. The Sun meldde dat de vrouw precies wist in welke straat ze moest kijken, dus had ze naar alle waarschijnlijkheid al wel zo haar vermoedens.

Media-advocaat Mark Stephens zei in The Sun zelfs dat hij verwacht dat de "gedupeerde" echtgenoot Google zal aanklagen wegens inbreuk op zijn privacy. Naast deze 1 april grap is het wel al eens eerder gebeurt dat een overspel aan het licht kwam sinds de introductie van Google Street View. Stephens gaf aan zich in de Range Rover-zaak verdiept te hebben toen een collega hem over een soortgelijke zaak vertelde.

Vorige week nog werd Google Street View in Amsterdam, Rotterdam en Groningen gelanceerd.
Al 1 Googley reactie:

Cool, maar ik vind hier niet zoon leuke grappen…

Ananas - 01 April '09 - 07:31


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->