Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

17 Mrt '09 - + 0 - 0 YouTube verwijdert per ongeluk account Esmée Denters


Esmee Denters YouTube heeft per ongeluk het account van de jonge Nederlandse zangeres Esmée Denters verwijderd. Dit is vooral erg opvallend omdat Denters haar succes vooral te danken heeft de video-dienst van Google.


Esmée Denters heeft inmiddels al een aantal filmpjes waarop ze zingend te zien is op YouTube geplaatst. Dit heeft haar onder andere al een platencontract opgeleverd bij het label van Justin Timberlake.


I can't believe it..


Inmiddels zijn er door de fout een groot aantal van haar video's verdwenen. Denters blogt op twitter: "I can't believe it, YouTube disabled my account! I'm going crazy right now, this can't be happening!". De inmiddels succesvolle zangeres heeft er zelfs slapeloze nachten aan overgehouden; "Could not sleep, so I'm back at my computer. I was hoping that YouTube allready would have put my channel back, but they did not", schreef ze een paar uur later.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->