Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Feb '09 - + 0 - 0 HTC Magic met Google Android een feit


HTC Magic De tweede officiŽle mobiele telefoon met het besturingssysteem Google Android is aangekondigd door Vodafone. Deze telecomaanbieder maakte op de Mobile World Conference in Barcelona bekent dat het de HTC Magic exclusief in een groot deel van Europa op de markt gaat brengen.


De HTC Magic verschilt niet veel van de T-mobile G1, die eerder dit jaar op de markt kwam. Evenals de G1 beschikt het toestel over een touchscreen, een 3,2 megapixel foto-/videocamera, Wifi, 3G en een GPS module voor navigatie. Het grootste verschil zit hem in het feit dat de Magic niet beschikt over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Het toestel beschikt verder wel over de laatste nieuwe versie van Google Android.

De landen ItaliŽ, Duitsland, Groot-BrittanniŽ en Frankrijk zullen vanaf april van dit jaar de kans krijgen om het apparaat aan te schaffen. GeÔnteresseerden in Nederland zullen nog even geduld moeten hebben, omdat er voor dit land namelijk nog geen lanceerdatum of prijs bekend is. Ook is het nog niet zeker of Vodafone ook in Nederland exclusiviteit krijgt op het toestel.

Google Android


Het grote voordeel van het besturingssysteem Google Android is het feit dat het Open Source is. Dit betekent dat ontwikkelaars vrij zijn in het schrijven van programma's die het toestel nog aantrekkelijker kunnen maken.
Al 1 Googley reactie:

echt gaaf!

thijs - 05 Maart '09 - 20:17


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->