Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Feb '09 - + 0 - 0 Introductie Google Ocean in Google Earth 5.0


Google Ocean Google maakt werk van de introductie van Google Earth 5.0. Op de vernieuwde versie van de digitale wereldbol is het nu zelfs mogelijk om onder water te kijken en zelfs de planeet Mars te bezoeken.


Met Google Ocean is het mogelijk om een kijkje te nemen onder het wateroppervlak. Gebruikers kunnen vanaf nu de zeebodem afstruinen en op zoek gaan scheepswrakken, dit alles in een 3D-weergave. Ter ondersteuning geeft Google Earth 5.0 met foto- en videomateriaal meet informatie over de plek die bezocht wordt.

Nog meer nieuwe functies


Naast Google Ocean bevat Google Earth 5.0 een optie waarmee er door de tijd gereisd kan worden. De gebruiker kan historische beelden opvragen waarin een andere periode te zien is. Google maakt hiervoor gebruik van oude satelliet- en luchtfoto’s.

Google Mars


Naast het nieuwe Google Ocean is ook de al wat oudere optie Google Mars geüpdate in de nieuwste versie van de digitale wereldbol. Er zijn inmiddels nieuwe hoge resolutiebeelden en 3D-animaties beschikbaar van de rode planeet.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->