Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Jan '09 - + 0 - 0 Eric Naeyaert verliest rechtzaak Google reputatie


Eric Naeyaert busted again.Eric Naeyaert, de google cleansweeper en "paragnost" uit een vorig artikel op deze weblog, heeft voor hem totaal onverwacht een rechtzaak verloren van de blog Grenswetenschappen.


Na aanleiding van een artikel op Jeroen.com over "paragnost" Eric Naeyaert besteedde GeenStijl vandaag voor maar liefst de derde keer aandacht aan dit persoon. Deze keer omdat hij duidelijk een rechtzaak heeft verloren om Grenswetenschappen tot zwijgen te brengen. De bedoeling was om daarna om te draaien en meteen door te halen naar Geenstijl, maar een Belgische rechter heeft daar een stokje voor gestoken.

Amaai, amaai.
21 Googley reacties!:

wat wil je deze man eric naeyaert is nu bezig met een telecomoplichtersbedrijfje TVBProducions uit Oudenaarde om samen de mensen op te lichten hierbij gebriukt hij namen van ex consulenten welke hij gewoon op zijn lijn laat staan dus hoedt u voor http://www.parazijn.eu

paragnostwillem () (link) - 08 Maart '09 - 12:04

=====

VAN DE REDACTIE:

Voor de volledige openheid wil ik aangeven dat de posts van marieke , Asterblauw, Laurens, Claire en Tim allen door dezelfde persoon zijn gedaan. Het is zeer goed mogelijk dat dit Eric Naeyaert is. Neem dit mee in uw mogelijke conclusies.

=====

Voor slechte verstaanders: als de rechtbank zich in een bepaalde zaak onthoudt, dan wil dat nog niet zeggen dat de andere partije gewonnen heeft! Ik ben eens benieuwd hoe lang deze reactie op de site van Jeroen zal staan.

marieke () - 08 Maart '09 - 14:13

De bewering als zou Eric Naeyaert, de google cleansweeper en paragnost uit een vorig artikel op deze weblog, totaal onverwacht een rechtzaak verloren hebben van Jurgen Deleye en van Willem Biesmans van de blog Grenswetenschappen, is totaal onterecht. De rechtszaak werd door de heer Naeyaert tegen Deleye en Biesmans immers niet verloren maar de rechter heeft ze zonder gevolg verklaard. Dat is wel niet hetzelfde. Merkwaardig is wel dat de twee mensen van Grenswetenschappen vroeger in België gedomicilieerd waren en nu net over de grens in Nederland zijn gaan wonen. Toeval? Of omwille van andere redenen?

asterblauw (email) – 08 Maart ‘09 – 16:47

asterblauw () - 08 Maart '09 - 16:48

Ook ik heb slechte ervaringen met die kerel, die zich overal uitgeeft als paragnost Willem, en de ogen heeft van Marty Feldman. Ik heb horen zeggen dat het een taxichauffeur betreft en iemand is, die reeds frauduleus failliet ging (hij werkt nu nog met amper 5 mensen nu in een soort vzw) en reeds in de bak zat, waarna hij vluchtte naar Nederland: 4551-Sas-Van-Gent, Beneluxstraat 25 . Niemand heeft baat om met zulk een mens om te gaan: het betreft dus een crimineel. Samen met Jurgen Deleye zou hij Grenswetenschappen uitbaten.

Laurens - 08 Maart '09 - 18:11

Méfiez-vous des petits, Eric. Jij weet wel beter he!

Claire - 09 Maart '09 - 15:45

Typisch die paragnost Willem, zijn schulden niet meer kunnen betalen en dan anderen aanvallen. Te weten dat die man achter Grenswetenschappen zit, samen met Jurgen Deleye, is gewoon een schande. Een verwittigde m of v is er twee waard zullen we maar zegggen. Moet er zand zijn? o:))

Claire - 09 Maart '09 - 21:45

Zet twee criminelen bij elkaar, doordat ze moeten vluchten voor de fiscus en ze stichten, juist ja… Grenswetenschappen, of hoe mensen van geen hout pijlen weten te maken. En toch blijven vasthouden aan de leugen.

tim () - 09 Maart '09 - 22:07

VAN DE REDACTIE:

Voor de volledige openheid wil ik aangeven dat de posts van marieke , asterblauw, Laurens, Claire en Tim allen door dezelfde persoon zijn gedaan. Neem dit mee in uw mogelijke conclusies.

Jeroen.com - 13 Maart '09 - 11:30

Kinderachtig hoor, eerst onzuiverheden en onwaarheden gaan verkondigen en daarna jezelf beschermen tegen het kwade internet! Iedereen weet dat Jurgen Deleye = paragnost Willem = Grenswetenschappen. Toe nou!

asterblauw - 13 Maart '09 - 22:06

waarde Eric Naeyaert of welke naam je ook gebruikt. ik ben niet gevlucht uit belgie ben daarbij een nederlander ook mijn naam is anders en een ding nog smerige oplichter ik ben niet jurgen of grenswetenschap ik ben een paragnost die zich zeer hard boosmaakt en schaamd omdat jij de naam paragnost misbruik ook namen van andere die bij je vermeld staan welke jij gewoon weigerd ze eraf te doen oja nog iets je gastenbok is totaal fake je past zelf de e mails aan om het erop te zetten je ben een 5centen gangster

paragnost willem () (link) - 15 Maart '09 - 14:44

“Iedereen weet dat Jurgen Deleye = paragnost Willem = Grenswetenschappen. Toe nou!”

O? Dat wist ik zelf niet alleszins. Dat ik bij GW zit klopt, maar dat ik medium willem ben niet. Beetje dommige wilde associatie aangezien alle info over Willem op internet traceerbaar is en mijn info ook. Het is snel duidelijk dat het om verschillende personen gaat.

En dan die bewering van “asterblauw”: “Merkwaardig is wel dat de twee mensen van Grenswetenschappen vroeger in België gedomicilieerd waren en nu net over de grens in Nederland zijn gaan wonen. Toeval? Of omwille van andere redenen?”

Slechts 1 van de personen van GW woonde vroeger in Belgie en woont nu in Nederland, en dat ben ik zelf. Ik woon al 10 jaar in Nederland. Reden van verhuizing: mijn (inmiddels ex-)vrouw. Toeval? Andere redenen? Nee hoor, gewoon voor de liefde verhuisd. Wat een geinsinueer trouwens.
Het klopt dat er nog een tweede Vlaming bij Grenswetenschap.nl betrokken is maar die woont keurig netjes samen met zijn vrouw in Belgie. Geen van beiden wonen net bij de grens zoals asterblauw zegt. Veel blahblah.

Nickname-warlord Eric, of Asterblauw, als je iemand wilt zwartmaken, doe het dan es goed in plaats van dit amateuristisch gezever. En zorg dat het niet zo opvalt dat je telkens onder een andere nick schrijft. Of is je vocabulaire zo beperkt? Prutser.

Als je vragen hebt over hoe zaken zitten, bel of mail me gewoon in plaats van lafjes via internet onwaarheden te verkondigen. Dat je al zo laag moet gaan om je eigen zelfbeeld overeind te houden. Het zet te denken…

Jurgen Deleye () (link) - 24 Maart '09 - 20:09

wel Jurgen it helpt niet eric naeyaert is niet helemaal goed of lekker in zijn hoofd en dus zijn het de andere oja de naam tim is van tvb ^produtions uit oudenaarde zijn maatje in oplichten deze zogenaamde telecomprofider betaald zijn klanten niet uit en ook ik ben niet gevlucht uit belgie ik ben een nederlander die in sas van gent woont doordat ik als voorzitter van een stichting in nederland een adres moest hebben enkel is eric naeyaert boos omdat hij niet en dit al vele jaren bij mij op de lijn mag daar ik enkel met bekwame mensen werk en hij is een van de vele niet bekwame die dat geprobeerd hebben

paragnostwillem () (link) - 29 Maart '09 - 19:10

Eric Naeyaert wilde en wil mij maar niet van zijn Parazijn lijn gooien omdat ik niet meer geassocieerd met hem wilde worden, hetgeen hij – zoals Willem ook al heeft opgemerkt – ontweek (deze verzoeken mij van de profielensite te verwijderen). Indien je hem té dicht te na kwam, keerde hij dit immer om, die zin dat ik de kwade genius was. De krachten die deze man over zichzelf afroept hierdoor, zullen hem uiteindelijk dusdanig isoleren, dat hij uiteindelijk totaal vastloopt en dit zal m.i. heel snel gaan. Gelukkig heb ik alle e-mails nog en die worden op datum met een begeleidend schrijven naar het Paleis van Justitie in België gestuurd.

Het is een lompe, domme, eigenwijze man die denkt dat die slim is. Maar karma werkt zonder aanziens des persoon en het gezegde is dat de sterren proberen te trotseren (de wet van karma) nooit geluk brengt. Hoe meer hij de boel tegenwerkt, des te meer werkt hij mee aan zijn eigen ondergang.

John () - 20 April '09 - 03:00

het toppunt van brutaliteit onze grote zichzelf een fabuleus noemende paragnost maar die niet meer is dan een oplichterig landmetertje heeft iets nieuws ontdekt tegenwoordig gebruikt hij de namen van belgische bekende politiekers zoals de naam van minister van buitenlandse zaken Yves Leterne of van bekende politiekers uit de SPA daar hij ze op zijn dagboek zet bij parazijn.eu of zijn andere sites zonder dat deze het weten en absoluut niet blij mee zijn geeft al aan om wat voor soort oplichter het hier gaat, hij bedondert samen met TVB productions uit Oudenaarde de mensen dit is geen paragnost noch een hulpverlener enkel een smerige oplichter die ten koste van andere mensen en namen werkt, hij schuwt er dan ook niet voor om valse gegevens op parazijn te verstrekken. Deze man is mogelijk binnen kort te bekijken op het zesde zintuig in Belgie. Hoe krijgen ze zo een onbekwame smeerlap op de tv dit wil toch zeggen dat de programma maker hiervan ook beter een uitkering kan aanvragen want een beetje onderzoek vooraf hoort bij het werk dus veel kijkplezier mensen en draai de knop om wanneer het u verveeld want dit geeft aan dat het enkel vuiligheid is wat ze op de tv brengen

Emma de Ceulaer () - 15 Oktober '09 - 13:45

http://paragnostwillem.wordpress.com/200..

emma de Ceulaer - 18 November '09 - 19:56

heet hij nou Eric Naeyaert, of Eric Naeyaart, of Eric Naayert? Toch Eric Naataert? Of wellicht Eric Naajert? Hoe dan ook, we helpen ‘m graag met elke mogelijke typefout de google cache in toch? :)

Ikke () - 21 December '09 - 08:16

@ Ikke : heet hij nou Eric Naeyaert, of Eric Naeyaart, of Eric Naayert? Toch Eric Naataert? Of wellicht Eric Naajert? Hoe dan ook, we helpen m graag met elke mogelijke typefout de google cache in toch? :)

Hahaha, ROFL, en nu heb ik het per ongeluk nog een keer geplaatst :p

Jeroen - 21 December '09 - 08:21

Kan hier niet zo goed volgen , bedoelen jullie nu dat paragnost Eric Nayaert uit Melsele geen betrouwbaar iemand is ? wou daar net een afspraak mee maken, vandaar

Nancy - 07 November '10 - 21:17

Waar Eric de lompe psychopatische landmeter de najaart het vandaan haal dat ik schulden {welke} niet kan betalen denk dat hij in de spiegel heeft gekeken naar zijn eigen schulden zoals hij ook naar andere kijkt wat bekwaamheid betreft en die zich toeeigend hij heeft meermaals gesolliciteerd bij mij maar is voor onbekwaam afgewezen nu zit deze minimale paragnost op de lijn waar hij thuishoort http://www.astro-life.nl ook een minimale lijn waar mensen op zitten of gezeten hebben die andere mensen sexistich benaderen zoals ron derksen uriel op de lijn van cosmosbel is voor de mensen een weet waar vind ik het dubbele kaf

paragnostwillem () - 17 Januari '11 - 20:35

Nu die willem loopt overal te schreeuwen maar kijk en lees hoe hij zelf is. over iedereen laster en smaad rot strooien en liegen kan hij ook goed, kijk en lees dit maar eens OOK de antwoorden die er onderstaan en die Isabel is het zelfde kan OOK Niets al roept ze van wel.

En privé mail openbaar zetten vind dit stel ook normaal…......

hahah lees even wat een leugens weer zo ver ik het kan volgen.
Liegen liegen liegen hij is van WILLEM
http://isabelblanconl.wordpress.com/2011..

Zeker in deze onderstaande.

http://isabelblanconl.wordpress.com/2011..

Plaats even de naam de site in een góede WHOIS


http://www.isabelblancosblog.nl/

en kijk wat je dan te zien krijgt.
Domeinnaamisabelblancosblog.nl
Statusactief
Houderisabel blanco
Administratieve contactpersooninfo@mediumwillem.com
RegistrarIOP B.V.
Ijsselburcht 4 G
6825BP Arnhem
Nederland
Technische contactpersoneninfo@mediumwillem.com
Domeinnaamserversns1.ns-1.be

ns2.ns-1.be
Datum registratie2011-02-11
Administratie doorNL Domain Registry

Liepje () - 25 Februari '11 - 02:46

Wat ben ik ergens blij met wat ik hier lees !!!! Ik stuur via facebook meestal een positieve status de wereld in, deze man hoorde niet tussen mijn vrienden, maar had zich blijkbaar geabonneerd ! Hij is mij daar op één van mijn statussen beginnen te verwijten dat ik alles van hem inpak, zonder dat ik ooit van hem had gehoord ! Ik bleef beleefd, wat niet van hem kon gezegd worden ! Ik kreeg nadien nog dreigtelefoons en mail ! Iemand verwittigde mij dat hij ook zwarte magie toepast en idd in zijn dreigtelefoon sprak hij dat hij zou zorgen dat mijn “fake zaak” niet zou kunnen blijven bestaan en dat hij een commisaris op mij zou sturen, mij voor de rechtbank zou brengen. Nu sinds dat voorval is idd alles rond mij op zakelijk gebied stuk gaan lopen. Eerst denk je, komt door de wegenwerken, dan zoek je het bij de crisis …......... maar vannacht werd ik wakker en kreeg zijn naam ineens door (en dat na meer dan een jaar) en nu lees ik hier dit …...... DOET MIJ NU WEL NADENKEN :-/

Chake () - 27 December '12 - 10:32


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->