Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Dec '08 - + 0 - 0 YouTube integratie met Google Maps


Google Maps YouTube Google heeft na een aantal proefmaanden besloten om YouTube-filmpjes te integreren in de online kaarten van Google Maps.


Wanneer nu binnen het "more-menu" van Google Maps de optie YouTube wordt aangevinkt, verschijnen op de kaart kleine beeldschermpjes die aangegeven dat op die betreffende locatie een filmpje te vinden is. Naast deze YouTube toevoeging bevat het menu ook Wikipedia-vermeldingen en afbeeldingen.

In de afgelopen maanden had de oplettende gebruiker al kunnen zien dat de optionele YouTube-laag geactiveerd kon worden binnen de digitale wereldbol. Google heeft nu besloten dat het de YouTube integratie een succes is en het standaard aan Google Maps toe te voegen.

Voorlopig alleen op de .com versie


De nieuwe toevoeging is op dit moment alleen beschikbaar op de .com versie van Google Maps. In een later stadium zal er ook een update voor de .nl versie verschijnen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->