Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Dec '08 - + 0 - 0 Google start test met advertenties in Search Suggest


Google Search Suggest Ads Google heeft besloten een test te starten met gesponsorde advertenties binnen Google Search Suggest. Google Search Suggest is een gadget die middels een dropdown-menu suggesties bij zoektermen geeft.


Google Search Suggest is sinds augustus een standaard onderdeel van Google's homepagina. Het is de Internetgigant eraan gelegen dat de gadget naast het helpen van gebruikers met zoeken ook geld gaat opleveren middels de advertenties.

Google Search Suggest


Google Search Suggest is een tool die Google gebruikt binnen haar zoekmachine. Google Suggest geeft automatisch suggesties wanneer de gebruiker een zoekterm intoetst. Volgens Google voorkomt deze tool spelfouten en is het handig om de juiste woordencombinatie in te typen.

Google heeft de meest populaire zoektermen, namen van websites, al opgenomen in haar Suggest tool, maar sinds kort toont de gadget dus ook gesponsorde advertenties. Deze advertenties zien er anders uit dan een normale link zodat een gebruiker snel kan zien welke links advertenties zijn en welke niet.
Al 1 Googley reactie:

Search Suggest werkt overigens bij mij alleen in Google.com

George () (link) - 30 December '08 - 12:42


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->