Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Dec '08 - + 0 - 0 Google Chrome uit bta-fase


Google Chrome Definitief Google heeft de eerste versie van haar nieuwe Chrome browser definitief gemaakt. Volgens Google is het programma nu helemaal af en voldoet het aan de criteria voor stabiliteit en prestatie.


Google Chrome is een van de programma's van Google die erg snel uit de bta-fase worden gehaald, normaliter neemt Google langer de tijd om een programma definitief te maken. Zo bevindt Google Gmail zich na de introductie op 1 april 2004 nog steeds in de bta-fase. Voor programma's is het gebruikelijk om binnen 100 dagen een stabiele definitieve versie uit te brengen. De eerste testvariant van Chrome werd in september 2008 gepresenteerd en is dus binnen die termijn definitief geworden.

Updates


Google heeft inmiddels veertien updates van haar Chrome browser vrijgegeven en nu dus de volledige release uitgebracht. Sundar Pichai en Linus Upson van het Google ontwikkelteam schrijven op hun blog dat de browser voldoet aan de criteria voor stabiliteit en prestatie. Verder schrijven ze wel dat hun werk er nog lang niet opzit.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->