Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Nov '08 - + 0 - 0 MGM-films en series binnenkort op YouTube


MGM films en series op YouTube MGM Studios heeft een contract getekend met Google. Hierdoor zullen binnenkort een groot aantal films en tv-series te zien zijn op YouTube. Films en tv-series die in de filmstudio's van MGM geproduceerd zijn kunnen dan integraal via het de website van YouTube worden gedownload.


De eerste serie die MGM zal aanbieden via YouTube is American Gladiators. De eerste films zullen Bulletproof Monk en The Mafnificent Seven zijn. Welke films en series daarna volgen is nog niet bekend. Wel staat vast dat bijvoorbeeld de James Bond films niet beschikbaar zullen komen.

Hulu


Google, eigenaar van YouTube, hoopt met deze samenwerking de concurrentie aan te kunnen gaan met Hulu, een website waar gebruikers nu al integrale films en series kunnen downloaden. Overigens kunnen op deze website enkel Amerikaanse gebruikers toegang krijgen.
2 Googley reacties!:

Oh wat leuk! Ik had trouwens zelfs nog nooit van Hulu gehoord…

Annojo () (link) - 12 November '08 - 10:42

google eignaar van youtube samenwerking
gaan een website gebruken makken
niuwe film en seris in 2009 versbriden downloaden
veel
succes
egnaar

alek vidakoivc () (link) - 03 Januari '09 - 19:44


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->