Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

24 Sep '08 - + 0 - 0 Eerste Google Phone gepresenteerd


T-Mobile G1 Telecombedrijf T-mobile heeft gisteren de eerste telefoon gepresenteerd die het nieuwe besturingssysteem van Google gebruikt, namelijk Google Android. De mobiele telefoon is geproduceerd door HTC en heeft als naam de T-Mobile G1 gekregen.


De telefoon zal halverwege oktober beschikbaar komen voor gebruikers in de VS en zal in combinatie met een tweejarig abonnement 179 dollar gaan kosten. vanaf november van dit jaar zal de telefoon ook in Groot-BrittanniŽ beschikbaar komen en de rest van West-Europa volgt in het eerste kwartaal van 2009. De T-Mobile G1 zal moeten gaan concurreren met HTC's Touch Diamond en Apple's iPhone.
Specificaties


De T-mobile G1 zal uitgerust worden met een touch-screen, 3 MegaPixel camera, QWERTY-Toetsenbord, Google Applicaties, 3G, WiFi en een 1GB geheugenkaart. Voor meer informatie zie de officiele website.

Google Android


Google lanceerde vorig jaar haar eigen telefoon besturingssysteem genaamd Android. Het besturingssysteem is open source en gebaseerd op Linux. Omdat Android open source is kunnen softwareontwikkelaars nieuwe software schrijven of bestaande software verbeteren.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->