Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Sep '08 - + 0 - 0 Google Street View naar mobiele telefoon


Google heeft haar populaire Street View dienst nu ook geļntroduceerd op de mobiele telefoon. Handig voor voetgangers die voordat ze op reis gaan willen weten hoe hun bestemming eruit ziet.


De Street View dienst op de mobiele telefoon laat op de kaart een popup-vernster zien met een 360 graden view van de betreffende locatie. Gebruikers kunnen vervolgens het popup-venster over het hele scherm laten vullen en de kaart laten meebewegen in de looprichting. Google geeft aan dat elk adres waar een Street View-opname van beschikbaar is meteen op het scherm kan worden opgeroepen.

Nieuwe functies


Google biedt haar gebruikers van de mobiele Street View dienst twee nieuwe functies. De spectaculairste is dat Google Maps Mobile nu ook beschikt over navigatie voor voetgangers. Verder kunnen mobiele gebruikers realtime bedrijfsrecensies opzoeken als ze een bezoek willen brengen aan een bedrijf of winkel in de buurt.

iPhone


iPhone gebruikers kunnen helaas (nog) geen gebruik maken van de nieuwe dienst. De mobiele versie van Street View is op dit moment alleen beschikbaar voor Blackberry's en telefoons met Java-ondersteuning.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->