Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Sep '08 - + 0 - 0 Hyves website van het jaar, Google derde


Hyves website van het jaar De vriendensites Hyves is door de Nederlandse Internetgebruikers uitgeroepen tot website van het Jaar 2008. Op de tweede plaats koos men voor Marktplaats en als derde voor Google. Dit kwam naar voren op Emerce e-Day in De Doelen in Rotterdam.


In 2007 was het nog Google dat met de eerste plaats aan de haal ging. De zoekmachine eindigde wel als winnaar in de categorie ISP's en Portals. Er kon een maand lang gestemd worden op 140 websites verdeeld over veertien categorieŽn, hierop kwam bijna 1,2 miljoen stemmen binnen.

Winnaars categorieŽn


Marktplaats.nl werd als winnaar in de categorie veilingsites verkozen. De ANWB was de winnaar in de categorie auto en verkeer. Uitzendinggemist kreeg de award in de categorie entertainment en lifestyle.

Voor reizen en recreatie is weekendjeweg.nl uitgeroepen tot beste website en op het gebied van onderwijs, overheid en non-profit koos Nederland voor de website van de Belastingdienst. De meest populaire categorie (meeste stemmen) is nieuws en informatie. Buienradar.nl werd in die categorie verkozen tot beste website. Hyves werd in de categorie blogs en communities met 78,3% van de stemmen als winnaar verkozen.

Bron: nu.nl
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->