Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Sep '08 - + 0 - 0 Google vergroot opnieuw marktaandeel in de VS


Google Marktaandeel Stijgt Google heeft in de maand augustus haar marktaandeel in de Verenigde Staten opnieuw vergroot. Het marktaandeel steeg deze maand naar 63%, dit was de grootste maandelijkse stijging in vijf maanden.


Nummer twee in de Verenigde Staten is Yahoo!, haar marktaandeel zakte met 0,9% naar 19,6%. Microsoft zag deze maand het marktaandeel ook weer dalen met 0,6% naar 8,3%. De nummer vier van de lijst, Ask.com, zag haar marktaandeel echter stijgen met 0,3%. Ook AOL's marktaandeel steeg met 0,1% iets tot 4,3%.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->