Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Sep '08 - + 0 - 0 Google Gmail vernieuwt voor IE 6


Google Gmail Logo Google heeft besloten om een nieuwe versie van haar mailprogramma Gmail uit te brengen voor het inmiddels al verouderde IE 6. Hoewel IE 7 al geruime tijd op de markt is gebruiken nog veel gebruikers IE 6.


Met de nieuwe versie van Gmail krijgen IE 6 users de mogelijkheid om nieuwe functies, die users van Firefox 3, IE 7 en safari 3 al langer konden benaderen, te gebruiken. Het maken van gekleurde labels voor berichten, toegang tot Google Labs en een onzichtbaarheids modus voor Instant Messaging behoren nu ook tot de mogelijkheden van Gmail in IE 6.

Google geeft aan dat het samen met Microsoft ontwikkelaars bezig is problemen die zich voordoen bij Gmail in IE 6 op te lossen. Een voorbeeld hiervan is geheugengerelateerde prestatieproblemen wanneer er JavaScript programma's in de browser worden gedraaid.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->