Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

02 Sep '08 - + 0 - 0 Google komt met YouTube voor bedrijven


De technologie die Google gebruikt voor haar videowebsite YouTube wordt nu ook gebruikt om een nieuwe dienst voor bedrijven aan te bieden. De nieuwe dienst gaan Google Video for Business heten en maakt het voor bedrijven mogelijk video's te uploaden en in beperkte kring te delen.


Gebruikers van Google Apps Premier Edition kunnen voortaan, naast tekstverwerking, spreadsheet en e-mail, ook video's uploaden. Dit is in theorie niets nieuws, maar vroeger waren de beelden van Google Apps Video voor iedereen beschikbaar. Nu echter kunnen gebruikers aangeven voor wie de video beschikbaar moet zijn en kunnen er tags en andere informatie worden bijgevoegd. In tegenstelling tot de ''gewone'' YouTube heeft de nieuwe dienst geen beperking op de lengte van een videofragment.

Elke gebruiker van Google Apps Premier Edition krijgt drie gigabyte ruimte ter beschikking voor video. De prijs van Google Apps Premier Edition verandert niet.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->