Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

23 Jun '08 - + 0 - 0 Geen nieuwe Microsoft overnames


Softwaregigant Microsoft heeft geen andere overnameplannen voor grote Internetgroepen. Hiermee is er dus geen alternatief voor de mislukte koop van Yahoo!. Dit heeft topman van Microsoft, Steve Ballmer, vrijdag gezegd in een interview met de krant ''The Financial Times''.


Cheft van Microsoft's Internetdivisie, Kevin Johnson, voegde hier verder nog aan toe dat de plannen van Microsoft om Yahoo! over te nemen slechts ten doel had om de online reclameactiviteiten van Microsoft te versterken.

Verloren aan concurrentie


Afgelopen donderdag werd nog bekend gemaakt dat Microsoft in de VS opnieuw gebruikers heeft verloren aan de concurrentie. Volgens ComScore daalde het marktaandeel van Microsoft van 9,1% naar 8,5% in mei. Google en Yahoo! daarentegen stegen weer iets.

Opstappen


Een groot aantal managers van Yahoo! dreigt op te stappen na de mislukte overname door Microsoft. Er zouden al negen topmanagers zijn die dit overwegen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->