Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

16 Jun '08 - + 0 - 0 Microsoft deed ultieme overnamepoging Yahoo!


Vlak voordat Microsoft afzag van een overname van Yahoo!, deed het nog een ultieme poging om Yahoo! toch over te nemen. Topman van Microsoft, Kevin Johnson, liet dit middels een e-mail aan het personeel weten.


De ultieme poging van Microsoft hield in dat het bedrijf $ 35,- per aandeel van Yahoo! over had. Dat was twee dollar meer dan het eerdere bod van Microsoft op Yahoo!. In totaal zou het bod dus neerkomen op $ 47 mrd. Yahoo! vond dit nog steeds te laag, waarom Microsoft besloot te stoppen met de overnamepogingen.

In de e-mail schreef Johnson verder dat een fusie van Microsoft en Yahoo! een grote concurrentie voor Google zou hebben betekend. Yahoo! maakte donderdag echter bekend met Google een advertentiedeal te hebben gesloten.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->