Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

12 Jun '08 - + 0 - 0 Google oprichter Sergey Brin de ruimte in


Sergey Brin Een van de oprichters van Internetgigant Google gaat de ruimte in. Sergey Brin heeft een plek geboekt aan boord van de Russische Sojoez-capsule. In 2011 zou de ruimtereis plaats moeten vinden, zo meldde dagblad The New York Times vandaag.


Space Adventures, een bedrijf dat ruimtevluchten mogelijk maakt voor de rijksten der aarde, wil in 2011 een privévlucht van de Russen kopen. Brin heeft inmiddels 5 miljoen dollar geïnvesteerd in het bedrijf dat dient als een aanbetaling voor de ruimtereis.

Het is niet de eerste keer dat Space Adventures toeristen de ruimte in stuurde. Eerder vlogen er mensen mee op reguliere vluchten naar het internationale ruimtestation ISS. Dit keer zullen er echter twee stoelen beschikbaar zijn en krijgt te toerist meer ruimte voor een eigen programma.
2 Googley reacties!:

bedrijd = bedrijf

foutje - 12 Juni '08 - 13:44

Bedankt :)

Luuk Looijmans - 12 Juni '08 - 14:54


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->