Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Jun '08 - + 0 - 0 Lancering: Apple Iphone 3G!


Door het voetbal is een van meest verwachte lanceringen van 2008 totaal in het niet gevallen: De lancering van de iphone 3G in Nederland! T-mobile zal de telefoon vanaf 11 juli aanbieden in Nederland.


De nieuwe Apple Iphone 3G zal een van de snelste mobiele internet hebben, onbeperkt dataverkeer, GPS, maximaal 16 gig geheugen, Microsoft Exchange en zal een stuk goedkoper in de aanschaf worden dan de huidige Iphone.De slogan van de nieuwe Apple Iphone 3G wordt "Twice as fast, Half the price"

De Iphone 3G zal in Nederland in eerste instantie exclusief door T-mobile aangeboden worden. Al sinds september 2007 deden er al de geruchten de ronde dat T-mobile de Nederlandse versie zou krijgen. Ook KPN maakte inmiddels bekend de Iphone op termijn aan te gaan bieden.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->