Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

30 Mei '08 - + 0 - 0 Google Earth nu ook beschikbaar voor de browser


Google Earth Logo Google heeft een plugin beschikbaar gesteld die het mogelijk maakt voor gebruikers om Google Earth via de standaard applicatie nu ook via de browser te benaderen. Google heeft ook een api vrijgegeven zodat Google Earth nu makkelijk in een website geļntegreerd kan worden.


De plugin is te gebruiken in combinatie met Internet Explorer 6 en 7, Netscape 7.1, Firefox 2, Mozilla 1.4 en Flock 1.0. Hiermee is de Google Earth plugin breder dan Microsoft's Virual Earth plugin, die alleen te gebruiken is met Internet Explorer 6 en 7 en Firefox. De virtuele wereldbol van Microsoft kan echter al sinds eind 2006 in de browser draaien.

Doel


Google heeft met deze nieuwe plugin vooral ten doel om de Earth-applicatie breder ingezet te zien worden op websites, evenals dit met Google Maps al het geval is. Paul Rademacher, Googles Plugin Team, liet weten dat de puzzel nu compleet is, omdat het nu mogelijk is om 3d-webapplicaties te bouwen met Google Earth, zoals dat met Google Maps al langer het geval is.
Al 1 Googley reactie:

kan google earth niet downloaden

segers (link) - 16 November '08 - 16:41


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->