Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Mei '08 - + 0 - 0 Google Apps geoptimaliseerd voor iPhone


Google Iphone Google heeft haar Google Apps toegankelijker gemaakt voor de iPhone. Dit heeft Google gedaan door Google Apps te optimaliseren. De aanpassingen zorgen ervoor dat de applicatie sneller en makkelijker te gebruiken is op de iPhone.


De optimalisatie houdt onder andere in dat de verschillende Google-applicaties direct zichtbaar zijn op de startpagina. Met een slimme zoekfunctie moet het verder sneller zijn om op het kleine scherm te zoeken.
Google Apps


Google Apps is een gebundeld software pakket van Google met de belangrijkste office toepassingen zoals Google Gmail, Google Docs en Spreadsheets. Het pakket is in 2006 gelanceerd en wordt gezien als een grote concurrent voor Microsoft Office dat sinds het midden van de jaren '90 dominantie had op de office software markt.

Google en Apple


Google is al tijden een trouwe partner van Apple. Zo is de videodienst YouTube al vanaf het begin geļntegreerd in de iPhone en is Google Maps een goed alternatief voor het ontbreken van GPS op de populaire mobiele telefoon van Apple. Google spits zich echter niet alleen toe op de iPhone, want het bedrijf is bezig haar Google Apps dienst ook de optimaliseren voor andere mobiele telefoon fabrikanten.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->