Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Mei '08 - + 0 - 0 Google gaat zeeŽn in kaart brengen met Google Ocean


Google Ocean Google heeft onlangs aangekondigd weer met een nieuwe dienst te komen. Naast Google Earth en Google Sky komt nu Google Ocean. Bij Google Ocean gaat het niet om de oppervlakte van de zee, maar om wat er zich onder het wateroppervlak bevindt.


Google heeft een team van oceanografen samengesteld om het project vorm te geven. Het is de bedoeling dat gebruikers met Google Ocean kunnen zien wat zich allemaal in de oceanen afspeelt. Om de kaarten zo gedetailleerd mogelijk weer te kunnen geven zal Google gebruik gaan maken van data van oceanografische instituten en zal alle overige data zelf voor haar rekening nemen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->