Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

24 Apr '08 - + 0 - 0 Paul de Leeuw boos op YouTube


Paul de Leeuw Paul de Leeuw heeft het gehad met YouTube. De presentator vind het ontzettend jammer dat YouTube het toelaat dat hij wordt afgeschilderd als pedofiel. Dit alles naar aanleiding van een erg oud filmpje uit zijn eigen talkshow.


In zijn wekelijkse column in Vara TV Magazine stelt hij: ''Er zal toch een soort van redactie moeten zijn die dit soort fouten signaleert en daarop handelt''. In het filmpje wat ongeveer 5 minuten duurt zingt de presentator samen met Keesje Groenteman, familie van presentatrice Hanneke Groenteman, het nummer ''Kon ik nog maar even bij je zijn''. Paul de Leeuw had de opdracht om de zingende kinderen van de wijs te brengen en daardoor kust Paul de Leeuw het jongetje in zijn nek, knuffelt hem en hangt hem op zijn kop. Bezoekers van YouTube laten boze reacties achter bij het filmpje.

Uit zijn verband gerukt


Volgens Paul de Leeuw is het fragment compleet uit zijn verband gerukt en is daardoor ontzettend verwarrend voor YouTube bezoekers. . "Het filmpje, meer dan tien jaar oud, wordt opeens herontdekt door wildvreemden die niets van mij weten en ervan uitgaan dat het uit Nederland is, dus kwaadaardig'' aldus De Leeuw.

Het bewuste filmpje


Het filmpje is hier te zien via YouTube. Het filmpje heeft als titel: ''Creepy Dutch pedophile Paul de Leeuw www.JJ.AM''. Het filmpje is ook te zien op i-am-bored.com onder te titel ''Creepy Dutch Guy Paul de Leeuw''.
Al 1 Googley reactie:

this is what happens when people can use images for free without control, throw it on youtube , garageTV and other stupid sites. paul de leeuw maybe is the best talkshow host the netherlands have but he is indeed some kind of strange guy giving 100% each show.

pascal () - 25 April '08 - 12:37


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->