Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

17 Apr '08 - + 0 - 0 Ella Vogelaar kan nu ook aan de zoekmachine reputatiemanagement


Deze week werd bekend dat minister van VROM Ella Vogelaar een spindocter had ingehuurd. Een van de basisregels van "manipulatie" in de communicatie is dat je daar niet over praat, anders wordt de manipulatie het hoofdonderwerp van de communicatie met alle extra negatieve gevolgen van dien... Zie Geen Stijl, zie de top 10 van Google, zie de zoekmachine reputatie van Ella Vogelaar.


Dig Istha is door het ministerie van VROM voor 7500 euro per week ingehuurd om de "incompetentie van ministers" op te vangen aldus onder meer Muriel Muyres in het vrije volk. Dit nieuws alleen is al dusdanig schadelijk dat de top 10 nu gevuld wordt met een tweetal berichten van geen stijl:Geenstijl.nl - EXCLUSIEF: Ella Vogelaar klapt dicht
Meest opmerkelijke nieuws deze week was toch wel het bericht over de gloednieuwe spindokter van Ella Vogelaar. De minister van Schotels & Kozijnen blinkt ...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/1269001.html - 1 uur geleden - Gelijkwaardige pagina's

    Geenstijl.nl - Ella Vogelaar over verrijking van onze cultuur
    Ella Vogelaar over verrijking van onze cultuur. castricummol.jpg Waarschuwing: onderstaande is opgetekend voordat spindokter Dig Istha voor 185 euro per uur ...
    www.geenstijl.nl/mt/archieven/1268561.html - 5 uur geleden - Gelijkwaardige pagina's
    Meer resultaten van www.geenstijl.nlNaast de reputatie in de traditionele media is het (toch behoorlijk negatieve) nieuws rond Dig Istha en Ella Vogelaar nu dus ook onderdeel van de zoekmachine reputatie van Ella Vogelaar.

Ze heeft een ding mee: Ella Vogelaar, slechts 59.200 resultaten in Google

Dat moet te doen zijn... ;)


Overigens is het heel erg normaal dat ministers woordvoerders en communicatie adviseurs hebben. Tijdens een uitzending van Tros Radar heb ik ooit even zitten nababbelen met de adviseur van toenmalig minister Brinkhorst die ook in de uitzending was. Het wordt echter een ander verhaal als een compleet imago van een minister overdacht moet worden omdat die door sommigen voor "incompetent" en "volkomen gek" wordt aangezien. Goog luck, Istha. Is he Feeling Lucky?
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->