Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Apr '08 - + 0 - 0 Gezocht: Google Tsjaad


In het jaar dat Nederland waarschijnlijk een militaire missie naar Tsjaad gaat sturen blijkt de Google versie van Tsjaad uit de lucht gehaald. Zoeken met een Tsjaadse versie van Google is dus niet meer mogelijk.


Gedurende enige tijd was domein www.google.td live, maar deze is niet meer werkzaam en wordt ook niet meer vermeld op de lijsten van de Google talen. Het wil nog wel eens gebeuren dat er Google talen en Google landen bij komen, maar het verdwijnen van een landen versie is toch bijzonder. Heeft het misschien iets met de wetteloosheid in Tsjaad te maken?

Gezocht: Google Tsjaad!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->