Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Mrt '08 - + 0 - 0 Nieuw: Handleiding Duplicate Content


Vandaag ben ik druk bezig geweest met een project waar duplicate content een groot probleem is. Tegelijk met het maken van een goed advies heb ik het artikel over duplicate content geschreven en een zeer stevige update gegeven. Een handleiding voor Duplicate Content!


In het artikel ga in in op de oorsprong van Duplicate Content , filtering, penalties en welke technieken zoekmachines gebruiken om dubbele content te herkennen. Het artikel bevat maar liefst 1607 woorden, bijna allemaal uniek getypt. Alleen een klein stukje tekst uit een artikeltje dat ik als voorbeeld gebruik is gekopieerd. Ik kan natuurlijk een kopie van het artikel hier plaatsen, maar misschien dat het beter is dit artikel maar 1 keer te plaatsen ;)

Suggesties voor het artikel zijn van hart welkom!

> Jeroen.com/woordenboek/duplicate_content
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->