Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Mrt '08 - + 0 - 0 Google News Crasht


De Nederlandse Google news is vandaag stevig vastgelopen. Wie zocht naar nieuws kreeg diverse half gevulde blokken te zien en kreeg in de rubrieken "Buitenland", "Nederland", "Economie", "Wetenschap" en "Gezondheid" de boodschappen "Probeer het later opnieuw" en "Dit onderdeel is momenteel helaas niet beschikbaar". Asjemenou, even geduld AUB.


De crash begon met de rubrieken "Wetenschap" en "Gezondheid". Hmmm, misschien dat ik wat te veel publiceer de laatste tijd. En laat dat nu net in de categorie "Wetenschap" zijn...Probeer het later opnieuw, Dit onderdeel is momenteel helaas niet beschikbaar...
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->