Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Mrt '08 - + 0 - 0 IP 193.120.148.177, een Google Rater op bezoek?


Interesting, er kwam vandaag iemand binnen op het trefwoord "Pim van de Feltz". Dat gebeurt wel vaker, maar wekte toch mijn interesse, zeker als deze persoon een groot aantal pagina's heeft bekeken.


Pim van de Feltz is de nieuwe directeur van Google Nederland en de opvolger van Marc Duijndam. Je zou allemaal "Conspiracy Theories" kunnen lanceren waarom een rater via Google en juist dit specifieke trefwoord op Jeroen.com binnen komt. Ik zou natuurlijk niet meteen denken dat Google specifiek op dit soort trefwoorden ratings geeft.

Het is in ieder geval voelbaar als een "Finger of God" zaken in de rankings licht laat schuiven. Ik ben dan ieder ieder geval mateloos benieuwd wat 193.120.148.177 heeft gedaan, bekeken en gedacht. Welkom terug ;)
3 Googley reacties!:

Er is wel een Wikipedia user talk pagina over dit IP adres:

http://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:1..

Maar ook Netters zag deze bezoeker als een rater.

Jelmer de Jong () (link) - 18 Maart '08 - 16:15

Idd…

Het is zacht gezegd intrigerend dat een mogelijke Google Rater binnen komt op trefwoorden die voor de “Corporate Communications” van Google van belang zijn ;)

Jeroen van de Wiel (link) - 18 Maart '08 - 16:36

Hehe, een bekende van bijna al mijn MFA sites :-)

Robbert () (link) - 18 Maart '08 - 22:59


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->