Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Mrt '08 - + 0 - 0 Aandelen Google 6,34% omhoog na goedkeuring overname Doubleclick


Google DoubleClick overnameHet Aandeel Google is met maar liefst 6,34% gestegen na het nieuws rond de goedkeuring van de Europese kartelpolitie van de overname van Doubleclick door Google. Daarmee werd de vrije val die het aandeel leek te krijgen eindelijk doorbroken.


Het aandeel Google daalde in drie maanden tijd van 747 dollar per aandeel tot slechts 413 dollar per aandeel gisteren. Google werd daarmee 100 miljard dollar minder waard Vandaag steeg het aandeel weer terug tot 440 dollar per aandeel. Google lijkt echter nog niet uit de problemen en de glans is dan ook van het aandeel af.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->