Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

25 Feb '08 - + 0 - 0 Pim van der Feltz nieuwe directeur Google Nederland


Google Inc. maakt vandaag bekend dat het Pim van der Feltz heeft aangesteld als nieuwe Country Manager voor de Nederlandse markt. Pim van der Feltz volgt Marc Duijndam op als directeur Google Nederland.


Voor zijn aanstelling bij Google was Van der Feltz vier jaar als Board Member verantwoordelijk voor marketing bij T-Mobile Nederland. Daarvoor was hij actief als directeur productontwikkeling bij hetzelfde bedrijf. Van der Feltz, wiens nieuwe functie in mei 2008 van start gaat, beschikt over meer dan 18 jaar werkervaring, waarvan acht jaar binnen de mobiele telecomsector en tien jaar in consultancy- en financiŽle functies bij DDV Management Consultants en verschillende divisies van Shell.

Pim bij de aankondiging: "Ik verheug me op deze geweldige uitdaging. Ik kijk ernaar uit om de reeds sterke relaties met adverteerders en marketeers verder uit te bouwen en de Nederlandse gebruikers van Google nog beter van dienst te zijn."

Dennis Woodside, vice-president UK, Benelux & Ireland: "Google Nederland is in uitstekende vorm. Het beschikt over een geweldig team met zeer goede klanten- en partnerrelaties. Pim's ervaring en bewezen succes binnen de markt vormen een geweldige bijdrage aan ons bedrijf."

Pim zal voortbouwen op de bijdrage van Marc Duijndam aan de ontwikkeling van Google's bedrijfsactiviteiten en het opbouwen van een sterk en dynamisch team in Nederland. Duijndam verlaat Google na vijf uiterst succesvolle jaren om meer tijd met zijn gezin door te kunnen brengen.

Marc Duijndam: "De afgelopen vijf jaar heb ik het voorrecht gehad om met fantastische mensen samen te werken, zowel bij Google als binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Ik wil hen graag van harte bedanken voor de hulp die zij geleverd hebben bij het op de kaart zetten van zoekmarketing binnen de Nederlandse markt, en wens Pim en het team het allerbeste voor de toekomst."

We zijn allen zeer benieuwd naar Pim van der Feltz. Van de vele reacties die ik inmiddels heb gehoord zijn de mensen vooral benieuwd of de nieuwe directeur van Google Nederland net zulke goede contacten binnen Google zelf zal ontwikkelen als Marc Duijndam had. We zullen het de komende tijd gaan zien!
4 Googley reacties!:

Ik ben ook benieuwd naar Pim! En vooral of hij van paddenstoelen houdt! En verder vraag ik me af waarom er verder nog geen reactie is op dit artikel.

Judith Evenaar () (link) - 30 Juni '09 - 23:23

geen reaktie ? omdat iedereen altijd lekker met zich zelf bezig. Daarom als nog van harte en veel geluk want zonder vaart niemand wel! IK googel jij googelt wij googelen staat dat al in de woorden Boeken. Alle talen gaan immers terug naar het Nederlands. Google op (DWRO) de oertaal en je geniet van een onbekend fenomeen. Ik bied jullie aan alle bestaande en nog niet bestaande woorden van de ganse wereld aan: ja van het hele universum. Niemand kan één en twee sylabig woorden bedenken of Hietbrink heeft het reeds op voorraad.
Omdat de formule=vorm-mal van een alfabet tot 360 klinkers is ontdekt. Al de woorden op google en dat is dan wereld exakte taalwetenschap nummer één.
Het fundamenteel dialekt-diets-spraakstelsel.

berend () - 28 September '09 - 20:37

Bovenstaand Bericht van Berend willem Hietbrink emoele@hotmail.com Artisten-maam de duidenddichter.

berend willem hietbrink () - 28 September '09 - 20:39

duidenddichter?

Britney () (link) - 07 Februari '11 - 03:11


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->