Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Dec '07 - + 0 - 0 "Videobestanden"? Google voegt video tab toe aan Google.nl


Google VideoWe zaten er al een tijdje op te wachten, maar lang na Google.com heeft nu ook Google Nederland een eigen Google Video tab. Google heeft de navigatie boven in Google eindelijk aangepast. Daarmee komt ook in Nederland een einde aan de navigatie rechtstreeks boven de zoekresultaten en wordt de navigatie linksboven geplaatst.


Videobestanden

Videobestanden

Google video werd in januari 2005 gelanceerd en bood toegang tot video's op diverse partner sites en ook youtube. In 2006 neemt Google Youtube voor 1,65 miljard dollar over. Youtube is inmiddels verantwoordelijk voor ruim 30% van het dataverkeer van Google en 10% van het dataverkeer wereldwijd.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->