Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Dec '07 - + 0 - 0 Google.be site van het jaar volgens Clickxmagazine


Google BelgieGoogle.be is door de Belgische internetters verkozen tot de beste website van het jaar 2007. Google eindigde boven de websites Kinepolis, Ebay, Het Laatste Nieuws en de populairste Belgische marktplaats Kapaza! Het initiatief, dat uitgaat van het online tijdschrift Clickx, bekroonde naast de zoekmachine ook de sportsite Sporza.be in de categorie Sport.


De titel van beste groepsblog gaat naar Gentblogt. In de lijst van persoonlijke weblogs ging de overwinning naar 'Onnozelheid mag!'. Volgens Clickx hebben 63.770 mensen gestemd.

Overigens is het opvallend dat Ebay boven Kapaza eindigt. Net zoals in Nederland heeft de Belgische marktplaats Kapaza een veel groter aantal gebruikers dan Ebay. Het gebruiksgemak ligt blijkbaar toch groter bij Ebay.

De uitslag is vreemd genoeg nog niet op de site van Clickx zelf te zien...


Update 9:34 : Lol, er IS een gedeelte over de site van het jaar uitreiking, met daar boven in grote letters NIET VOOR PUBLICATIE .... ;-)
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->