Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Nov '07 - + 0 - 0 Telecom VAK en LAN expo beurs


Gisteren voor een afspraak met een klant naar de Telecom VAK en LAN expo beurs geweest. Even naar de Autotron in Rosmalen.


Het leek er op de beurs op dat de telecom branche vooral aan het wachten was. Aan het wachten op de grote doorbraak van beeldtelefonie, het gebruik van headsets en voip. Voor alle drie de producten is nog steeds niet de kritische massa bereikt om groots door te breken en het gemeengoed te laten worden. Vergelijk het met de doorbraak van de FAX in 1983. Het apparaat bestond al 10 jaar en in een half jaar ging de hele wereld om. De Telecom VAK beurs leek vooral hier naar uit te kijken.

Er was ook nog een presentatie over MAC OSX Leopard. Die heb ik helaas moeten missen. De LAN expo leek vooral over Switches te gaan en serverruimte. Desktop beheer kan vanuit search nog interessant zijn. Ik heb nog een kort rondje gemaakt over de beurs die eigenlijk enkel voor de zakelijke markt echt de moeite was. Helaas was het museum gedeelte van de Autotron gesloten...
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->