Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Nov '07 - + 0 - 0 Larry Page wordt The Page Family


Larry Page trouwenLarry Page gaat trouwen, dat meldt San Francisco Chronicle. De 34-jarige Larry Page zou gaan trouwen Lucy Southworth, een studievriendinnetje van Stanford University.Volgens geruchten zou het huwelijk worden voltrokken op een Caribisch eiland dat in zijn geheel in het bezit is van de Britse multi miljardair en avonturier Richard Branson.

Larry Page is goed voor ruim 20 miljard dollar. Wanneer ze in gemeenschap van goederen zouden trouwen dan is dit huwelijk voor Lucy Southworth dus ruim 10 miljard dollar waard. De andere Google oprichter Sergey Brin trouwde een half jaar geleden met zijn vriendin Anne Wojcicki.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->