Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

29 Sep '07 - + 0 - 0 Lancering Google Adwords Blog voor Nederland


Inside Google AdwordsGoogle heeft een nieuwe Google Adwords Blog gelanceerd speciaal gericht op Nederland. Google Nederland had al een Adsense blog en het werd hoog tijd voor een Adwords blog. Een beetje laat misschien, aangezien Nederland sinds 2003 wel een van de eerste landen was met een eigen Google kantoor. Maar beter laat dan nooit!


In de weblog komen berichten over updates, veranderingen en lanceringen van nieuwe producten binnen AdWords. Naast informatie over Google AdWords zullen er ook uitstapjes volgen naar andere gerelateerde producten zoals Google AdSense en Google Analytics.

De Google Adwords blog is de vierde taal waarop Google zich richt. Eerder waren er de officiŽle Google Adwords blog, de blog gericht op Brazilie, Spanje en Japan. Zijn we er toch weer vroeg bij. De eerste post is geplaatst door Jan M. Veering

En nu even snel de google adwords en de Google weblogs startpagina's aanpassen...
2 Googley reacties!:

Over aanpassen gesproken: ik zie dat Google op de officiele Google Adwords blog (http://adwords.blogspot.com/) de Nederlandse link ook nog moet toevoegen ;)

Jeroen van de Wiel (link) - 29 September '07 - 09:12

Het Google Adwords team is gewoon een stelletje ordinaire dieven. Ik heb mijn account een jaar geleden opgeheven en om een refund van het tegoed gevraagd. Volgens de Adwords overeenkomst heb je daar namelijk recht op. Ik heb ze er nu in een jaar tijd circa 20 keer om gevraagd maar iedere keer komen ze met nieuwe ondeskundige en leugenachtige antwoorden. Waar het op neer komt is: ze betalen je gewoon je geld niet terug. Ondanks dat ze dat wel beloven in de overeenkomst. Gewoon ordinaire dieven dus, het Nederlandse Google Adwords team!

Chris () - 28 Februari '08 - 22:57


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->