Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Sep '07 - + 0 - 0 500ste weblog post!


champagneGisteren heeft de Google een Weblog een nieuwe mijlpaar bereikt met de 500ste post. De eerste post was bijna 5 jaar geleden in december 2002. Dat zijn 100 posts per jaar, maar met name in het laatste jaar ben ik flink aan het posten met soms wel 5 berichten per dag.


Met name de toevoeging aan Google news blijkt de laatste tijd een gigantische drive te zijn om veel meer te posten. Een enkel nieuwsartikel kan soms zo maar ineens 2500 lezers opleveren wat een enorme uitdaging is. De volgende 500 posts hoop ik dan ook volgend jaar al te halen. Ook leuk: In totaal zijn er de afgelopen 5 jaar 12615 woorden geplaatst.

Ah ja, er valt de komende maand nog veel meer te vieren, maar daarover binnenkort meer! Er wordt iets gigantisch groots voorbereid ;-)

Verder heb ik als het goed is dinsdag aanstaande nog meer leuks te melden, maar ook daar zul je nog wat van horen. Het is deze week al drie keer uitgesteld geweest, dus ik houd nog even een slag om de arm.

Bij deze wil ik ook iedereen danken die de afgelopen jaren meegepost heeft: Linda, Remco, Erwin, Dick, Simon en Wouter.

Champagne staat klaar in de koelkast, dusseuh, proost deze middag!
Al 1 Googley reactie:

Gefeliciteerd, ik lees het 1x per week!

Anja (link) - 15 Oktober '07 - 14:05


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->